Beleef Puur
Mijn naam is Claudia Stokbroeks, Skin professional bij Puur Huidverbetering & Wellness in Weert. De naam PUUR is heel bewust gekozen en zegt eigenlijk alles over wie ik ben, mijn werkwijze en doel. Pure werkstoffen…Puur genieten…Puur huidverbetering…Puur zijn…Kortom: Voel…Geniet…Beleef Puur!

Verwenbelevenis
Wij staan bekend om onze filosofie van ontspanning, wellness, unieke massagerituelen en betoverende geursensaties in combinatie met de hoogst haalbare dosis aan pure werkstoffen. Een unieke verwenbelevenis in een instituut waar huidverbetering en wellness écht samenkomen.

Direct zichtbaar resultaat
Onze visie is simpel: eerlijk advies, werken met pure hoog gedoseerde werkstoffen, direct zichtbaar resultaat…voor een betaalbare prijs.

In de praktijk
We starten altijd met een rug-nek-schoudermassage met aromatische olie om lekker te kunnen ontspannen. De Puurr Base en Puurr Intense behandelingen hebben een Oosters tintje en starten met een ander en uniek welkomstritueel.
Jouw gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met pure ingrediënten in combinatie met unieke massage rituelen. Deze werkstoffen in de hoogst haalbare concentratie worden pas tijdens je behandeling met elkaar vermengd voor een maximale werking.

Onderdeel van élke gezichtsbehandeling zijn:

  • Rug-nek-schouder massage met een heerlijk geurende olie
  • Aromatische wellness kompressen
  • Dubbele reiniging en dieptepeeling
  • Vapozone
  • Onzuiverheden verwijderen en epileren van de wenkbrauwen
  • Drukpuntmassage
  • Manuele massage van gezicht, hals en decolleté
  • Hydra complex
  • Hydraterend oogmasker en een intensief gezichtsmasker
  • Oogcreme, serum en dagcreme

Aan de hand van jouw gekozen behandeling wordt deze steeds uitgebreider en intensiever qua werkstoffen en serums, speciale massages, ultrageluid, en meerdere en luxere maskers.
Na afloop mag de wereld nog even wachten…eerst een genietmoment met een kopje koffie, thee of een sapje met iets lekkers.

Huidanalyse
Als Skin Professional zijn we intensief opgeleid om jouw huid in topconditie te brengen. Er wordt middels een huidanalyse zorgvuldig naar jouw huid gekeken en samen bepalen we de focus van jouw huidverbeteringstraject. Kom je enkel voor rust, ontspanning en een moment voor jezelf, ook dat is uiteraard mogelijk…massage is een zeer belangrijk onderdeel tijdens al onze behandelingen en jouw huid geniet meteen alle voordelen van de boost aan werkstoffen.

Kom je voor de eerste keer? Dan plannen we altijd 15 minuten extra in voor een intake-gesprek. Wat wil je? En wat wil je niet? Uitleg over onze merken en de verschillende behandelingen.

Dermatologische kennis
In mijn praktijk krijg ik regelmatig cliënten met een huidaandoening. Hierdoor is het van belang dat ik beschik over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen van huidaandoeningen. Dit is voor mij een belangrijke reden geweest om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ te gaan volgen. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!
Ook ben ik gecertificeerd Clephar DermaXpert en kun je bij mij terecht voor medische huidaandoeningen (in samenspraak met jouw huisarts of dermatoloog).

Kwaliteit, professionaliteit en vakkennis
Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie Anbos zodat we kunnen staan voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis. Uiteraard blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en productkennis door het regelmatig volgen van vakgerelateerde trainingen en congressen.

Voel, Geniet…Beleef Puur

partner-logo01