Openingstijden
De behandelingen worden uitsluitend volgens afspraak verzorgd zodat je er zeker van kunt zijn dat er voor jouw behandeling voldoende tijd is gereserveerd.

Behandeltijden
Maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 19.00 uur. Vrijdag van 9.00 tot en met 17.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten.

Contact
Omdat ik tijdens behandelingen mijn aandacht zorgvuldig op de klant wil richten, kan het zijn dat we jouw telefoontje niet direct kunnen beantwoorden. Spreek gerust een boodschap in en we bellen je graag terug.

LET OP! Mocht je onze voicemail inspreken vergeet niet duidelijk je naam én telefoonnummer achter te laten.

Je kunt ook een email sturen naar info@huidverzorging-puur.nl., wij beantwoorden deze dan zo spoedig mogelijk. Je mag uiteraard ook een bericht via sms of whatsapp sturen.

Een afspraak annuleren
Je kunt een afspraak tot 24 uur voorafgaande aan de afspraak kosteloos afzeggen, daarna wordt 50% van de behandelprijs in rekening gebracht. Hiervoor graag jouw begrip!

Te laat komen
Kom je te laat op jouw afspraak, dan wordt deze tijd in mindering gebracht op de behandeling. Zo kunnen klanten na jou ook optimaal genieten van de voor hen gereserveerde tijd.

Pinnen
Bij Puur kan zowel contant als met Pin worden betaald.

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Cadeaubonnen
Bij Puur kun je ook cadeaubonnen kopen. Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf 10 euro, en worden verpakt als een mooi cadeau. Wil je wel een cadeaubon geven, maar vind je een bedrag invullen niet leuk? Er kan ook een behandeling naar keuze worden ingevuld. De cadeaubonnen worden altijd schitterend verpakt, zodat het niet alleen heel leuk is om te krijgen, maar ook heel leuk is om te geven.

De bon is 1 jaar geldig en niet inwisselbaar tegen contant geld.

Producten
Je kunt producten van Clephar en Kalahari voor thuisgebruik kopen bij ons. Je mag ons altijd om advies vragen, en een gratis proefsachet komen ophalen om een product thuis uit te proberen. Als je producten wilt ophalen, graag even vooraf contact opnemen.

Bezorg service
Je hoeft niet meer de deur uit voor jouw producten, je kunt ze laten thuisbezorgen. Voor bestellingen in Weert hebben wij een extra service, producten vanaf €25,00 worden door ons bij jou kosteloos aan huis geleverd! Geef jouw bestelling minimaal 2 dagen van te voren door.

Minder mobile cliënten
De praktijk bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor minder valide mensen en rolstoelgebruikers.