Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse verzorging die thuis wordt uitgevoerd is meestal niet genoeg voor een optimale huidconditie. Een professionele gezichtsbehandeling zorgt voor een ware skinboost.

1. Skinboost

Een professionele behandeling is veel uitgebreider dan je dagelijkse thuis verzorging. Jouw huid wordt dieper gereinigd en behandeld met producten die hoog gedoseerde werkstoffen bevatten. Zo komt je huid in topconditie.

2. Diepe reiniging

Dode huidcellen, vet en vervuiling van buitenaf kunnen je poriën verstoppen.
Het heeft weinig zin elke dag creme aan te brengen op een niet schone huid, de werkstoffen worden zo niet door je huid opgenomen. Zonder een goede reiniging is er dus ook geen goede verbetering van je huid mogelijk.
Bij Puur wordt je huid altijd dubbel gereinigd zodat je huid optimaal kan genieten van alle werkstoffen.

3. Huidadvies

Elke huid is anders en heeft andere verzorging nodig. Wij bekijken je huid nauwkeurig en bepalen jouw huidtype en de conditie waarin ze verkeert. We kunnen op deze manier een effectieve behandeling voor je samenstellen met een maximaal huidresultaat.

4. Ontspanning

Een gezichtsbehandeling zorgt ook voor een moment van heerlijke ontspanning, even ontsnappen aan jouw volle agenda. Gecombineerd met een heerlijke massage is het pure verwennerij voor jouw huid.

5. Een gezonde huid veroudert minder snel

We kunnen huidveroudering niet 100% voorkomen, maar we kunnen wel alles doen om jouw huid zo jong mogelijk te houden om zo de tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen.

6. Onzuiverheden verwijderen

Heb je last van puistjes of mee-eters? Wij hebben ervaring met het verwijderen en behandelen van onzuiverheden zodat jouw huid weer rustig en egaal wordt.

Bij Puur Skincare kun je terecht voor diverse behandelingen.

Pure verwennerij voor je huid en een heerlijk moment voor jezelf.

Bekijk de behandelingen