Wij werken samen met cosmetisch arts Olga Akse, waardoor bij ons de mogelijkheid bestaat voor huidverjonging met injectables tegen een heel aantrekkelijke prijs.
Olga heeft haar artsen opleiding gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en studeerde af in 2003. Naast haar werk in het Sint Jans ziekenhuis in Weert verzorgt zij ook botox en fillerbehandelingen.

Botox:
Bepaalde spieren in je gezicht zorgen voor rimpels op je voorhoofd en rond je ogen (kraaienpootjes). Door Botuline toxine, oftewel Botox in zeer kleine hoeveelheden in deze spieren te injecteren, ontspannen deze en hierdoor worden rimpeltjes weer glad getrokken.

Botox is heel geschikt voor fronsrimpeltjes tussen je wenkbrauwen of op het voorhoofd, maar ook om wenkbrauwen of mondhoeken te liften.
Botox heeft ook een preventieve werking en zorgt voor het minder snel ontwikkelen van tekenen van veroudering.

De effecten van Botox treden pas een paar dagen na behandeling op en na ongeveer 2 weken is het effect optimaal. Na 4 tot 6 maanden is het effect afgenomen en kan er opnieuw een behandeling worden uitgevoerd. Op den duur worden deze behandelde spieren zwakker zodat je langer kunt wachten voor een vervolgbehandeling.

Filler:
Een filler wordt gebruikt om op specifieke gebieden in je gezicht volume terug te brengen. Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van jouw huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar. Langzaam worden deze dieper en krijg je een wat vermoeide uitstraling.
Ben je op zoek naar een manier om de tekenen van veroudering tegen te gaan? Maar wil je wel een natuurlijk resultaat? Dan is een filler op basis van hyaluronzuur een goede keuze.
Fillers verbeteren de conditie van je huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume…en met een natuurlijk effect!

Wij bieden een uitgebreid aanbod geavanceerde fillers. Afhankelijk van de behoeften van jouw huid kunnen de fillers op zichzelf óf gecombineerd met elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat.

De filler wordt met een dun naaldje onderhuids geïnjecteerd. Het is een veilige behandeling en het resultaat is direct zichtbaar. Je kunt gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten, want er is weinig tot geen roodheid of zwelling na de behandeling.
Bij sommige te behandelen gebieden is er een kleine kans op wat blauwe plekjes, dat ligt aan de techniek van behandelen die nodig is voor dat gebied. Wij adviseren je hierin graag.

Prijzen Botox:
1 zone: €120,00
2 zones €230,00
3 zones €330,00

Prijzen Fillers:
Hyaluronzuur filler Etermis €120,00 per 0,5ml
Hyaluronzuur filler Belotero €140,00 per 0,5ml
Hyaluronzuur filler Juvaderm €160,00 per 0,5ml
Semi permanente filler (Radiesse) €160,00 per 0,5ml

partner-logo01