hydra-dermabrasie-2

Last van een grauwe, vermoeide, ruwe, onzuivere, doffe, droge huid, en/of fijne lijntjes?
Hydradermabrasie is een methode van huidverbetering waarbij de combinatie van vacuüm zuigkracht en een aangename waterdruk je huid diepgaand reinigt, peelt en hydrateert.

Deze 5 stappen behandeling heeft meerdere effecten op je huid:
Een effectieve peeling, huidvernieuwing en verjonging, extractie van onzuiverheden en het aanvullen van voedingsstoffen tekorten.
Hydra Dermabrasie is pijnloos en verfrissend en wordt aan de exacte behoefte van jouw huid aangepast door het toevoegen van specifieke medische serums. Voor alle huidtypen geschikt.

Prijs: €65,00
Verwentijd: 50 min.


Behandelstappen

 • Reiniging:
  Eerste reiniging met Pre Cleansing Oil, gevolgd door een tweede reiniging met een frisse mousse. Je huid is nu fris, schoon en klaar voor de volgende stap.
 • Exfolieren
  Een concentratie van melkzuur, glycolzuur en salicylzuur zorgt dat dode huidcellen op effectieve en milde wijze worden losgeweekt van je huid, zonder dat deze gaat vervellen. Dit legt een nieuwe en frisse huidlaag bloot, glad en stralend.
 • Hydra Dermabrasie apparaat:
  Onder vacuüm zuigkracht wordt je huid diep gereinigd en overtollig talg, comedonen, dode huidcellen en onzuiverheden losgemaakt en verwijderd.
  Een vacuüm massage zorgt tegelijkertijd voor een verbeterde doorbloeding zodat de werkstoffen hierna sneller en beter worden opgenomen.
 • Collageen vliesmasker
  Het speciale Collageen vliesmasker verhoogt de spankracht, vochtgraad en elasticiteit van je huid en verzacht fijne lijntjes en rimpels.
 • Meso Infusion apparaat
  Je huid wordt gevoed met een anti aging cocktail om het effect van de behandeling te maximaliseren.
  Om je huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering zijn anti-oxidanten, vitamines en peptiden van cruciaal belang. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor de ultieme hydratatie van je huid. Deze cocktail wordt d.m.v. micro stroom door je huid heen in de diepere huidlagen gebracht, pijnloos en zonder naalden, en draagt zo bij om de tekenen van veroudering te vervagen en je huid te vitaliseren.

De behandeling wordt afgesloten met een oogverzorging en 24H crème.
Het resultaat is een zachte, gladde huid met een gezonde en heldere gloed.

partner-logo01