Wij gaan binnenkort samenwerken met een cosmetisch arts. Deze komt op vaste data cosmetische botox en filler consulten en behandelingen verzorgen.

Botox:
Bepaalde spieren in je gezicht zorgen voor rimpels op je voorhoofd en rond je ogen (kraaienpootjes). Door Botuline toxine (beter bekend als Botox) in zeer kleine hoeveelheden in deze spieren te injecteren, ontspannen deze en hierdoor worden rimpeltjes weer glad getrokken.
Botox is met name geschikt voor fronsrimpeltjes tussen je wenkbrauwen of op je voorhoofd, maar ook om wenkbrauwen of mondhoeken te liften.
Botox heeft ook een preventieve werking en zorgt voor het minder snel ontwikkelen huidveroudering.
Na een behandeling is het resultaat nog niet direct zichtbaar, dit duurt gemiddeld 5 dagen. Meestal blijft het resultaat 4 maanden zichtbaar.
Hoe vaker je echter botox gebruikt, hoe langer het resultaat zichtbaar kan blijven.
Dit komt doordat een spier die langdurig niet actief is, steeds meer spiervolume verliest. Hoe minder spiervolume, hoe minder krachtig een spier is. Hierdoor blijft de rimpel langer weg. Stop je met het gebruik van botox, dan zal de rimpel altijd weer terug komen.

Naast cosmetische redenen zijn er ook medische redenen waarvoor botox gebruikt wordt:
Overmatig transpireren. Door het middel onderhuids in de oksels te spuiten wordt de zweetproductie zo’n zes maanden geremd.
– Verhelpen van knarsetanden, door botoxinjecties in de kauwspier
– Migraine; wanneer migraine wordt uitgelokt door een verhoogde spierspanning op het voorhoofd of in de nek, kan botox helpen deze spieren te ontspannen waardoor de hoofdpijnaanvallen vaak geheel verdwijnen.

Filler:
Een filler wordt gebruikt om op specifieke gebieden in je gezicht volume terug te brengen. Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van jouw huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar. Langzaam worden deze dieper en krijg je een wat vermoeide uitstraling.
Ben je op zoek naar een manier om de tekenen van veroudering tegen te gaan? Maar wil je wel een natuurlijk resultaat? Dan is een filler op basis van hyaluronzuur een goede keuze.
Fillers verbeteren de conditie van je huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume…en met een natuurlijk effect!