Om het jaar helemaal zenn te beginnen zijn er 2 nieuwe gezichtsbehandelingen bij ons te boeken; Puurr Base en Puurr Intense.
Uniek is, dat we beginnen met ontspanning door middel van een massage ritueel met een Oosters tintje. In het Oosten is het streven naar balans een echte levenswijze. Zenn gaat in het kort gezegd over in het “hier en nu” zijn, volledig in contact staan met, en acceptatie van jezelf zodat je innerlijke rust kunt ervaren.

Kies jouw favoriet uit 3 unieke massage rituelen om jouw Puurr Base of Puurr Intense gezichtsbehandeling mee te starten:

1– ZeN Ritual:
Het ZeN Ritual begint met een rustgevende stempel massage van schouders, nek en decolleté met verwarmde Oosterse Kruidenstempels en Rice Bran Oil, gecombineerd met Chinese Tui-Na (drukpunt ) massage.
Kruidenstempels zijn builtjes gevuld met diverse soorten heilzame kruiden. De verwarmde stempels geven verlichting bij gespannen en overbelaste spieren en zorgen voor totale ontspanning
Met het ZeN Ritual masseren we al jouw stress en spanning weg zodat jij optimaal kunt genieten van je gezichtsbehandeling.

2 -SpA Ritual:
Bij het Spa Ritual begint jouw behandeling met een ontspannende rugscrub massage met een heerlijk geurende Bodypolish ( Bamboo, Fruity of Friss).
We scrubben zachtjes jouw rug en geven een korte ontspannende relaxmassage. Jouw huid is daarna heerlijk zacht en jij begint lekker ontspannen aan je gezichtsbehandeling.

3 -Aroma Rhassoul Ritual:
Het Aroma Rhassoul Ritual begint met een aroma geurreis. Je kiest jouw favoriete geur uit één van de 3 aromamixen, “Relax, Vitalize of Balance”.
Deze geur komt gedurende jouw behandeling steeds weer terug.
Dan volgt een Rug Scrub massage met een Rhassoul rugpakking.
Dit is een Oosterse Hammam pakking waar naast Rhassoul (lavaklei ) en Kaolin, ook een organisch scrubkorreltje in zit. Deze pakking werkt zuiverend en ontgiftend en de Argan olie voedt en verzacht je huid . Al masserend wordt jouw rug gescrubt en daarna afgedekt met thermische folie. De Rhassoul klei kan nu goed inwerken en zijn werk doen terwijl jij geniet van je gezichtsbehandeling. Aan het einde van je behandeling verwijderen we de rugpakking met warme kompressen.

Zin In? …Laat je verrassen en get Zennnnn!!

partner-logo01